الویه

الویه

Oloviye
الویه

الویه

Oloviye

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

تخمیر و مخمر 
کاربرد آنها در صنایع غذایی
پاورپوینت  تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی)
بررسی تخمیر و مخمر 
تحقیق تخمیر و مخمر 
مقاله کاربرد آنها در صنایع غذایی
دانلود تخمیر 
مهندسی صنایع
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1035 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38

پاورپوینت  تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

مخمرها

¨مخمرها قارچ هایی هستند که در تمام طول  چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تک یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاکنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باکتری ها و کوچک تر از کپک بوده وبه شکل های تخم مرغی ، باریک و بلند ، بیضوی و یا کروی مشاهده می شوند . ¨اکثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تکثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل کرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

 

دانلود پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد